På cykel­tur i Kongernes Jelling

Anbefal denne side:

Kom på cykelrundtur i Kongernes Jelling

Kender du en ældre medborger eller et ældre familiemedlem, der trænger til frisk luft og en oplevelse i disse tider?

Fra den 20. oktober og frem til den 10. december inviterer Kongernes Jelling og Jelling Cykeltaxi alle ældre med på tur rundt på monumentområdet i Jelling.

Hver tirsdag og torsdag fra uge 43 til uge 51 kan du/I få en oplevelse hos Kongernes Jelling. Hør om Jelling og vikingetiden fra vore dygtige rundvisere på museet, inden turen går i cykeltaxi med dygtige cykelchauffører ud til monumenterne. Her får du fortællingen om de store vikingekonger Gorm den Gamle og Harald Blåtand. Turen slutter ved Kongernes Jelling, hvor der bydes på en lille en til halsen og et lille minde til at tage med hjem.    

Ring til Simon fra Kongernes Jelling på 29917651 og book en tid. Rundture kører frem til den 10. december og tilbydes tirsdage kl. 10 og kl. 11 for dem som selv kan møde op på museet. Bor man inden for byskiltet i Jelling, kan man torsdage blive hentet af en cykeltaxi direkte ved sit hjem kl. 10 og blive sat af igen kl. 12.

Det hele er gratis og støttet af Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter for ældre under corona-krisen.

Vi følger til enhver tid sundhedsstyrelsens retningslinjer og vi har ekstra opmærksomhed på de sårbare ældre under dette trygge og sikre besøg.

Vi glæder os til at se dig!

Kongernes Jelling

Gormsgade 23

7300  Jelling

Telefon til Simon Kjærgaard Hansen: 29917651

.
.
.
.
.
.

Sammen med hjemmeplejedistriktet i Jelling glæder vi os på Højagercentret til at samarbejde med Kongernes Jelling og cykelpiloterne til rickshaw cyklerne. 
Det er et rigtig fint projekt som vi gerne er en del af - i projektet er der fokus på at forebygge ensomhed specielt her i Corona tiden. 

Vi er gerne behjælpelige med at booke tid til en cykeltur, så hvis interesse kan du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet. 

med venlig hilsen 

Anne Dorte Madsen (centerleder)

Den 1. december var vi en tur på Kongernes Jelling med cykelpiloterne.

Her blev der fortalt om Kongernes Jelling og efterfølgende var det en tur rundt på palisaden, hvor der blev fortalt om vikingerne. En rigtig god tur.

Tak til Kongernes Jelling for arrangementet.