Det Kon­ge­lige Tea­ter på Høj­ager

Anbefal denne side:

🎵🎵 PLEJEHJEMSBEBOERE I DET KONGELIGE TEATER

Når vi ikke kan komme i Det Kongelige Teater, må det komme til os!

På grund af corona går Det Kongelige Teater nye veje for at møde publikum, bl.a. tilbyder teatret gratis live-streamning af udvalgte forestillinger.

Det tilbud har vores (Vejle Kommune, red.) plejecentre taget imod med kyshånd. For efter et hårdt år med nedlukning og isolation trænger de ældre i den grad til kulturelle oplevelser og ekstra forkælelse 🥰

Som opvarmning til forestillingerne er de ældre derfor også på flere plejecentre blevet forkælet med wellness, håropsætning og lækker mad. Og den røde løber har også været rullet ud….

Billederne er fra forestillingen ”Prinsessen på ærten” på Højagercentret i Jelling, hvor TV2 kiggede forbi for at lave et indslag til 18-nyhederne 🎬

👏KÆMPE tak til Det Kongelige Teater for at give plejehjemsbeboerne en god oplevelse!👏

.
.
.
.
.
.

Kilde Facebook Vejle Kommune

Prinsessen på ærten - på Højagercentret 


Beboerne blev inviteret i vores seniorhus, hvor bordene var dækket fint op med duge, lys, blomster og porcelæn fra gamle dage.

Den røde løber blev rullet ud og vi tog billeder af alle beboerne da de ankom, ligesom til gallafester. Da de kom ind i salen fik de en velkomstdrink til at starte med.

 

Vi så ballet fra det Kgl. Teater (Prinsessen på ærten)

Beboerne var betaget af forestillingen, som varede i 36 min.

Efter forestillingen fik de noget lækkert mad og drikke og efterfølgende lagkage og kaffe. I den ene lagkage var der gemt ærter, da det nu var ”Prinsessen på ærten” vi så.

Vi takker for en rigtig dejlig og hyggelig dag. 🤗