Rick­shaw

Cykling uden alder - Højagercentret

Anbefal denne side:
.
Kilde VAF 17.8.19
.
Kilde VAF 17.8.19
.
Kolde VAF 17.8.19

Artikel i Vejle Amtsfolkeblad 17. august 2019

Alle har ret til vind i håret: Bent og Lillian cykler rundt med ældre i ladcykel. Man får meget mere end man giver, fortæller ægteparret Bent og Lillian Kirkegaard, der er frivillige cykelpiloter på projektet: Cykling uden alder. 

_____________________________________________________________

Rickshaws 11.6.2019
På fotoet står kaptajnerne Bent Kirkegaard og Søren Germann hver med et af de tre cykelbatterier, der netop er anskaffet for donationen via Højagercentrets Vennekreds. Privatfoto

Mere power på Jelling Cykeltaxi 

Nye batterier betyder, at de ældre kan komme på længere cykelture.

Den første er allerede planlagt til den 20. juni, hvor Jelling Cykeltaxi bryder grænser med en udflugt til den renoverede Skyttehushave for Højagercentrets beboere og brugere. Ved at kombinere turen cykelturen med transport i centrets bus "Otiumexpressen" kan op til 10-12 deltagere komme på tur - ud på cykel og hjem i bus og vice versa. 

Til september er det to år siden, at cyklerne første gang rullede ud af cykelskuret ved Ringvejen, men den samlede kilometerstand har rundet 3000 km, så de korte ture bliver også til noget.

Ovenstående uddrag fra artikel i Jelling Ugeavis den 11. juni 2019 - hele artiklen kan læses her

 

_________________________________________________________________

“Cyling uden alder” 5 år

Højagercenteret fejrede den 7. april 2018 "Cykling Uden Alder"s 5 års fødselsdag ved at sende de 3 richshaws på gaden i flagsmykket tilstand med i alt 18 passagerer på skift. Turen gik bla. forbi skibslauget "Jelling Orm"s åbent hus, hvor der blev serveret lidt godt til ganen.