Ak­ti­vi­teter

Aktivitetscentret på Højager har altid et varieret tilbud af aktiviteter.

Det er som udgangspunkt gratis at deltage i aktiviteterne. Der skal dog betales for materialeforbrug, kaffe, spisning, ture m.m.

IT og Billard-klubbens medlemmer betaler kontingent.

Har du ønsker om en ny aktivitet, som du må være interesseret i at gå til eller være primusmotor for, er du meget velkommen til at henvende dig i Aktivitetscentret.

Målgruppen

Aktivitetscentret er et åbent tilbud til pensionister og efterlønnere i Vejle Kommune.

På gensyn til hyggelig samvær på Højagercentret.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tour de Kagedyst

 • Tour de Kagedyst den 10. maj 2022

  Tour de Kagedyst

  Fem plejecentre i Vejle Kommune dystede i kagekonkurrence med masser af gul fondant og cykler lavet af chokolade tirsdag den 10. maj 22.

  - Vores kage er altså den mest fantasifulde. Men hold op, hvor er de andre også flotte.

  Ordene kom fra en herre, der ikke var i tvivl om sin personlige vurdering af de fem imponerende kager i konkurrencen Tour de Kagedyst. Sammen med beboere fra fem plejecentre i Vejle var han klar til at smage på lækkerierne, hvor der ikke var sparet på hverken creme, mousse, chokolade, marcipan eller fondant.

  Kagekonkurrencen, som blev afholdt på Højagercentret i Jelling, er én af de aktiviteter, plejecentrene har sat i værk i forbindelse med Tour de France i Vejle. Og bedømt på beboernes humør og kommentarer tog arrangementet kegler:

  - Jeg elsker, at alle er i så godt humør. Og det er sejt, at alle har gjort så meget ud af deres kager. Og at der er så mange farver, lød det begejstret fra Stefan Sørensen, der er beboer på Holmegården og havde bidraget til deres kage med blandt andet at udstikke pynt i fondant.

  Det var 5 fantastiske kager, der blev vist frem på Højagercentret, hvor beboerne havde været med til at lave kagerne på hvert plejecenter. Efter et par timers intense smagerier og hygge faldt dommen ved en afstemning: Plejecenter Bakkegården havde indtaget den gule førertrøje og blev udråbt som vinder.

  Vinderkagen i tre etager bestod af blandt andet en mousse med hvid chokolade, rabarber og citron. Det var køkkenassistentelev Line Jakobsen, som stod bag værket og havde brugt sin egen bryllupskage som inspiration.